Altijd en overal verbonden, waar u zich ook bevindt!

Het maakt niet uit waar u zich bevindt, welke apparaten u tot uw beschikking heeft of hoe u wilt communiceren. BNS hybrIT zorgt ervoor dat uw mobiele en vaste communicatielijnen naadloos op elkaar zijn afgestemd en als een geïntegreerd geheel functioneren.

BNS hybrIT heeft de nodige expertise in huis om uw connectiviteit optimaal te laten functioneren.

Ondersteuning van uw volledige connectiviteit.

De juiste infrastructuur is essentieel voor een optimaal gebruik van bandbreedte, zonder overmatige capaciteit maar met ruimte voor groei. We kiezen voor bekabelde oplossingen waar mogelijk en draadloze wanneer nodig. Wij garanderen dat u perfect verbonden bent met de buitenwereld en dat al uw medewerkers, of ze nu thuis of onderweg zijn, toegang hebben tot de benodigde gegevens, waar ze zich ook bevinden.

Mobiel telefoonverkeer is een specialiteit op zich. Daarom werken we samen met partners die de juiste expertise hebben om zich volledig toe te leggen op de optimalisatie van uw mobiele communicatiemiddelen. Dit heeft positieve gevolgen voor zowel de efficiëntie van de medewerkers als voor uw budget. Onze partners analyseren voortdurend het belgedrag en stellen u de beste tarieven voor. Ze staan tot uw dienst voor al uw vragen met betrekking tot uw serviceprovider.

 

Thuis, op kantoor of onderweg… met BNS en Proximus heeft u steeds de juiste connectiviteit.

Alle Connectiviteit oplossingen