• Business Network Systems bv | Bisschopsweyerstraat 37 | 3570 Alken

Altijd en overal verbonden, waar u zich ook bevindt!

Het maakt niet uit waar u zich bevindt, welke toestellen u ter beschikking heeft of hoe u wilt communiceren. BNS zorgt ervoor dat uw mobiele en vaste communicatielijnen als een geïntegreerd geheel op elkaar afgestemd zijn.

Samen met onze partner Essec (Proximus Platinum partner) heeft BNS de nodige expertise in huis om uw connectiviteit optimaal te laten functioneren.

Ondersteuning van uw volledige connectiviteit.

De juiste infrastructuur is essentieel voor een optimaal gebruik van bandbreedte, zonder overkill, maar met ruimte voor groei. Bekabeld waar het kan, draadloos waar nodig. Wij zorgen ervoor dat u perfect geconnecteerd bent met de buitenwereld en met al uw medewerkers thuis of onderweg. Waar u ook bent, u hebt alle data ter beschikking die u nodig hebt.

Mobiel telefoonverkeer is een specialisatie op zich. Daarom werken wij samen met onze partner Essec, die voor u de juiste collega zal toewijzen die zich volledig kan toeleggen op de optimalisatie van uw mobiele communicatiemiddelen. Dit heeft positieve gevolgen voor zowel de efficiëntie van de medewerkers als voor uw budget. Essec en Proximus analyseren analyseren immers voortdurend het belgedrag en laten u genieten van de beste tarieven. Essec, is trouwe partner van Proximus en kan u op elke vraag betreffende uw provider te woord staan.

Thuis, op kantoor of onderweg… met BNS, Essec en Proximus heeft u steeds de juiste connectiviteit.

Alle Connectiviteit oplossingen