• Business Network Systems bv | Bisschopsweyerstraat 37 | 3570 Alken

Met onze FocusFlex, FocusFix en FocusServices beheren en bewaken we uw kritieke IT componenten van uw ICT-infrastructuur. Ook 24u op 24u indien gewenst. FocusMonitor is daarbij ons belangrijkste systeem voor de bewaking en beheer op afstand, opgebouwd rond twee pijlers:

Inventariseren van uw ICT infrastructuur (hard- en software)

FocusMonitor maakt een inventaris op van alle toestellen op uw netwerk. Zo verkrijg je als klant een overzicht van alle IP-adressen die op uw netwerk actief zijn.
Per toestel wordt de beschikbaarheid bewaakt. Voor uw Microsoft Windows gebaseerde computers bewaken we ook de conditie van de harde schijven, werkgeheugen en processor. Met uw eigen login vindt u zo op een snelle manier ook de gedetailleerde inventaris van uw hardware en de gebruikte software en licenties op deze hardware. We kijken samen door dezelfde bril naar uw ICT-infrastructuur.

Bewaken van uw kritische ICT-systemen

Met een team van System Engineers bewaken en onderhouden we de ruggengraat van uw ICT-infrastructuur, van servers, routers, netwerkswitches, WiFi, firewalls tot zelfs kritische Pc’s die van cruciaal belang zijn voor de werking van uw bedrijf.  Alle activiteiten zijn er op gericht om problemen te voorkomen of problemen op te lossen nog voor dat de bedrijfsvoering in gevaar komt. Deze proactieve benadering wordt optimaal ondersteund door de PRO licenties en gedetailleerde instellingen en alarmeringen in het FocusMonitor systeem.

Oplossingen