Uw ICT-probleem is in goede handen.

 

Het BNS hybrIT ServiceDesk-team (helpdesk) bestaat uit ervaren engineers die onmiddellijk beschikbaar zijn om u remote te helpen met uw ICT-problemen en u zo snel mogelijk weer operationeel brengen.
Uw probleem wordt gelogd in FocusNow om als ticket nauw op te volgen. Indien nodig komen we bij u ter plaatse als de oplossing vanop een afstand niet of niet efficiënt kan uitgewerkt worden.

Als u al gebruik maakt van ons FocusCenter, kunnen we u het snelst verder helpen omdat we dan reeds voeling en inzicht hebben met uw Infrastructuur, Software en Cloudomgeving.  Indien u reeds heeft gekozen voor FocusMonitor, hebben we al op afstand toegang tot uw lokale ICT Infrastructuur en kunnen we u sneller van dienst zijn.

Wilt u meer informatie over FocusCenter en FocusMonitor of onze andere FocusService diensten, kunt u contact opnemen met ons Sales team: per e-mail op sales@mybns.com, telefonisch op 011 858 851, of door het invullen van het formulier onderaan de pagina.

Indien u nog geen van beide FocusService-systemen hebt en in gesprek bent met onze ServiceDesk, kan het zijn dat onze medewerkers u vragen om op de TeamViewer-knop te drukken.

………………………………………………………………………………………

#IT-support Limburg #IT-services Limburg #IT-support Vlaams-Brabant #IT-services Vlaams-Brabant #IT-support Antwerpen #IT-services Antwerpen #IT diensten Hasselt #IT-support Genk #IT-support Tongeren #IT-support Bilzen #IT-support Sint-Truiden #IT-support Hasselt #IT-support Lommel #IT-support Maaseik

Of u nu wel of geen klant bent, aarzel niet om contact op te nemen met onze ServiceDesk via 011 858 850 of servicedesk@mybns.com.

Voor technische vragen met betrekking tot uw IT infrastructuur, software en cloud, of voor ondersteuning tijdens de kantooruren.

 

 

Heeft u onmiddellijk hulp nodig?

Wij nemen uw PC over vanop afstand en lossen uw probleem onmiddellijk op. Gelieve hiervoor eerst contact op te nemen met bovenstaande servicedesk om een afspraak te maken.

Om u dan snel verder te kunnen helpen kan kan het zijn dat onze medewerkers u vragen om eerst het programma “Team Viewer” te downloaden via één van de links op deze pagina.

Hulp nodig buiten de kantooruren?

Maak gebruik van onze 24/7 ondersteuning!

Onze ServiceDesk is voor alle FocusFlex of FocusFix support contracten van BNS hybrIT optioneel ook beschikbaar buiten de kantooruren, in het weekend en tijdens feestdagen.

Voor meer informatie kunt u onze FocusService-pagina raadplegen, contact opnemen met ons Sales team of het onderstaande formulier invullen.

Meer weten over onze supportdiensten?

Wilt u graag meer info rond onze helpdeskdiensten en support, vul dan onderstaand formulier in en we contacteren u.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon

  Bedrijf

  Onderwerp Laat ons weten over welk onderwerp het gaat.

  Bericht