BNS hybrIT - Limar Advies
BNS hybrIT - Limar Advies

Persbericht

BNS hybrIT en Ceeyu slaan de handen in elkaar voor een betere beveiliging van Kmo’s tegen cyberaanvallen

 

Mechelen, Alken  — 07/ 12/ 2023

De Limburgse IT & Netwerk specialist Business Network Systems (BNS hybrIT) heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Ceeyu, een cybersecurity platform dat beveiligingsrisico’s bij bedrijven en hun kritische leveranciers identificeert.

Ceeyu scant bedrijven (en ook hun belangrijkste leveranciers) vanuit het perspectief van hackers.  Het Ceeyu-platform identificeert alle extern zichtbare IT- en netwerksystemen van het bedrijf (applicaties, software, IP-adressen, cloud storage, vaak de “External Attack Surface” van een bedrijf genoemd) en voert een geautomatiseerde risicobeoordeling uit op deze systemen in 9 verschillende cyberbeveiligingsdomeinen.  Dit resulteert in een eenvoudig te begrijpen A+ tot F rating voor elk domein en een gedetailleerd inzicht in de geïdentificeerde problemen, zodat ze snel en efficiënt kunnen opgelost worden.  Bekende klanten op het Ceeyu platform zijn o.a.. De Watergroep, retailketen Casa, Bouwgroep Verelst en het Ministerie van Buitenlandse zaken.

BNS neemt de Ceeyu-dienst op in zijn al uitgebreide portfolio van Cybersecurity-diensten, waaronder firewall implementaties en beheer, backup & restore oplossingen, antivirus, anti-phishing en authenticatie met meerdere factoren.

“Cyberaanvallen behoren tot de grootste uitdagingen waar IT-teams van bedrijven vandaag mee te maken hebben, omdat het IT-landschap van bedrijven voortdurend verandert, maar bij elke verandering zelfs een kleine configuratiefout de deur kan openzetten voor een hacker. Het platform van Ceeyu detecteert zwakheden in het netwerk van onze klanten zodat we die snel kunnen verhelpen en dus de dreiging van aanvallen sterk kunnen beperken”, zegt Bart Bylemans, managing director bij BNS hybrIT.

“Als onderdeel van onze strategie willen we partnerships aangaan met de allerbeste IT-service providers”, zegt Jimmy Pommerenke, CEO bij Ceeyu. “BNS HybrIT behoort zonder twijfel tot die categorie. De doorgedreven kennis van hun klanten en hun technische vaardigheden, in combinatie met de informatie die ons platform aanlevert, zal resulteren in een sterk verbeterde cyberveiligheid van hun klanten.”