Met onze FocusFlex, FocusFix en FocusServices contracten ondersteunen we uw ICT-behoeften van A tot Z. U kan op onze kennis en kunde beroep doen tijdens maar ook buiten de kantooruren. Elke klant heeft zijn eigen unieke combinatie van ICT-noden en BNS heeft een gepaste oplossing voor éénieders behoefte.

 

FocusFlex

Ontdek de flexibele oplossing voor uw ICT-behoeften met FocusFlex. Onze bundels zijn ontworpen voor bedrijven die regelmatig, maar niet wekelijks, behoefte hebben aan ondersteuning. Met FocusFlex betaalt u alleen wanneer u hulp nodig heeft, waardoor u kosten bespaart en toch verzekerd bent van de nodige ondersteuning. Of het nu gaat om het oplossen van incidentele problemen, uitvoeren van software-updates of strategisch advies op afroep, ons deskundige team staat voor u klaar om snel en efficiënt te reageren op uw ICT-uitdagingen.

 

FocusFix

Versterk uw ICT-team structureel met FocusFix. Met deze oplossing kunt u uw team versterken met een ICT-specialist die beschikbaar is voor ondersteuning gedurende 1, 2 of 3 dagen per week, afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze ervaren professionals zijn beschikbaar om u te ondersteunen bij het beheer, onderhoud en optimalisatie van uw IT-infrastructuur. Of het nu gaat om dagelijkse monitoring, periodiek onderhoud of strategische planning, met FocusFix kunt u rekenen op consistente en betrouwbare ondersteuning om uw ICT-doelen te bereiken.

 

FocusFlex

Flexibele ICT-support

Heeft u regelmatig ICT-support nodig,
maar
niet meteen elke week?
Kies één van de voordelige
FocusFlex-bundels en betaal enkel
wanneer u hulp nodig heeft.

FocusFix

Structurele ICT-support

Wenst u uw ICT-team
structureel te versterken?
Kies voor deze formule en er
staat steeds een ICT-specialist voor u
klaar. 1, 2 of 3 dagen per week.

Heeft u nood aan ICT-support op maat? 
Neem contact op met ons: 011 858 851 of sales@mybns.com.

Ja, ik kan ondersteuning gebruiken.

 

Laat uw gegevens hier achter en we nemen vrijblijvend contact met u op om te kijken hoe onze ICT-specialisten u van dienst kunnen zijn.

Alle FocusServices & Support oplossingen