Teams Tutorial - Messages, Calls & Calendar51 Screens, Last modified on Jul 03, 2020 10:58 GMTxd.adobe.com

Met volledige en heldere communicatie staat of valt een project. Daarom kiest u best voor een bewezen, hedendaags en betrouwbaar kanaal waarmee u online vergadert of bestanden deelt.

BNS past uw infrastructuur zonder al te veel drempels aan, met oog voor optimaal gebruiksgemak en met volledige ondersteuning. Met Teams geniet u bijvoorbeeld op buitengewone wijze van compatibiliteit met uw bestaande Microsoft-omgeving, en synchroniseert u de activiteiten van alle leden binnen uw organisatie.

Het overschakelen naar nieuwe werkwijzen vereist toch iedere keer een minimale leercurve. Daarom voorzien wij u graag in de nodige uitleg of een persoonlijke demo. Ondertussen kunt u aan de hand van deze demo de Microsoft Teams-app verkennen. Heeft u nog steeds vragen? Dan vult u het contactformulier onderaan deze pagina in. Wij passen graag onze demo aan om iedereen de kans te geven om op vlotte en aangename wijze aan de slag te gaan.

 • Internetbellen mét of zonder video

 • Microsoft is betrouwbaar en compatible

 • Ondersteuning en uitleg dankzij onze support

 • Extra functies zoals een kalender, antwoordapparaat...

``It are not the strongest that survive, but rather, those who are most adaptable to change.``

Meer weten over Microsoft Teams?

  Voornaam

  Naam

  E-mail

  Vraag

  Onze interactieve demo’s

  Met interactieve demo’s voor u en uw personeel kunt u de leercurve met nieuwe IT-middelen afvlakken. Hoe sneller u met het programma aan de slag kan, des te beter!

  Een interactieve demo bewijst haar nut natuurlijk het best wanneer u een nieuwe applicatie introduceert in uw bedrijfssfeer. Om iedereen dezelfde kansen te gunnen, organiseert u interne opleidingen of publiceert u handleidingen. Wanneer dat niet volstaat, kunnen wij u helpen met het creëren van een duidende, stapsgewijze tutorial of demo-omgeving.

  Andere Software & Applications oplossingen

  Referenties

  We helpen met uw hardware, integreren technologie en maken software op maat zonder compromis