ISO 27001 - certificatie uitreiking
ISO 27001 - certificatie uitreiking

Wij brengen er u graag van op de hoogte dat Business Network Systems bv en HostYou bv de certificering ontvangen hebben voor de ISO/IEC 27001:2013 standaard.

Vrijdag 25 november heeft BNS hybrIT en HostYou het certificaat met veel fierheid in ontvangst mogen nemen van DQS Belgium, dochteronderneming van DQS GmbH.

De bescherming van gegevens en informatie wordt steeds belangrijker en de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van data worden steeds meer centraal gesteld. Daarom vonden we het opportuun om onze manier van werken eens grondig onder de loep te laten nemen door externe specialisten.

De auditoren hebben ons over de ganse lijn positief beoordeeld! Sinds vorige week zijn BNS en HostYou dan ook succesvol gecertificeerd voor al hun activiteiten, door DQS benoemd als: Hardware and software integration services on IT infrastructure, application development & support and hosting of client environments.

Het Information Security Management System (ISMS) van BNS en HostYou is tijdens een uitgebreide audit gecontroleerd en erkend door DQS volgens de ISO/IEC 27001:2013 standaard.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat BNS en HostYou volgens de hoogste veiligheidsstandaarden werken. Wij ondersteunen al onze klanten in hun streven om ook hun IT-systemen en software volgens deze veiligheidsprincipes te behandelen.

Wij zijn dan ook erg blij met deze succesvolle certificering!