Back-up in the cloud

Geavanceerde back-up oplossingen voor een naadloze gegevensbescherming

Bescherm uw bedrijfsgegevens met onze uitgebreide back-upoplossingen. Met Veeam bieden we een krachtige en betrouwbare back-upoplossing voor uw on-premises en cloudomgevingen. Voor Microsoft 365 bieden we onze robuuste back-upoplossing “BNS FocusBackup365” om uw gegevens in de cloud te beschermen. En met onze back-up-to-cloudoplossing “BNS FocusBackup PC/Server” kunt u eenvoudig uw gegevens veilig en betrouwbaar opslaan in de cloud, voor maximale gemoedsrust.

Kies de back-upoplossing die bij u past en bescherm uw gegevens vandaag nog!

  • Veeam: back-up voor workloads op elke locatie

  • Microsoft 365: betrouwbare cloud-back-up oplossingen

  • Back-up to Cloud: veilige, schaalbare cloud-opslag

  • Automatische hersteltests voor maximale zekerheid

  • Eenvoudig beheer en monitoring van back-ups

  • Voldoe aan wettelijke vereisten en compliance-normen

Een overzicht van onze back-updiensten en oplossingen:

 

 

BNS FocusBackupRemote Immutable

Bescherm uw waardevolle gegevens met een onwrikbare back-upstrategie

In een snel evoluerende digitale wereld is de integriteit van uw gegevens cruciaal voor een goede continuïteit van uw organisatie. Met “BNS FocusBackupRemote Immutable” wordt de nodige bescherming geboden voor uw meest kritieke gegevens, waardoor u proactief kunt reageren op onvoorziene gebeurtenissen en de bedrijfsactiviteiten naadloos kunt voortzetten.

Een betrouwbare back-upstrategie is niet langer een luxe, maar een absolute noodzaak. Met “BNS FocusBackupRemote Immutable” bieden we een naadloze en robuuste methode om uw waardevolle gegevens veilig te stellen, waardoor u kunt anticiperen op onvoorziene gebeurtenissen en de continuïteit van uw organisatie kunt waarborgen in elke situatie.

 

Veeam

Veeam: Uw partner in het veiligstellen van uw digitale toekomst.

Betreed de boeiende wereld van Veeam, waar grensverleggende innovatie de drijvende kracht is achter toonaangevende databeveiligingsoplossingen. Als pionier in de branche bieden zij geavanceerde softwareoplossingen die organisaties helpen hun meest waardevolle gegevens te beschermen en beheren.

Met een uitgebreid assortiment aan functies, ontworpen om betrouwbaarheid op elk niveau te garanderen, kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw gegevens in veilige handen zijn bij Veeam. Ontdek vandaag nog de kracht van Veeam en vertrouw uw gegevens toe aan onze experts op het gebied van databeveiliging

 

BNS FocusBackup365 for 0365

Nooit meer wakker liggen over uw Office 365-gegevens – betrouwbaarheid en gemoedsrust in één oplossing.

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het cruciaal om uw bedrijfsgegevens veilig te stellen. Met de groeiende afhankelijkheid van Office 365 voor vitale bedrijfsactiviteiten, staat het beschermen van uw gegevens in de cloud bovenaan de prioriteitenlijst.

Met de “BNS FocusBackup365 for O365” kunt u zich concentreren op uw bedrijfsactiviteiten, wetende dat uw waardevolle gegevens veilig zijn opgeslagen en gemakkelijk kunnen worden hersteld in geval van nood. Onze oplossing biedt een reeks geavanceerde functies die uw back-upproces vereenvoudigen en uw gemoedsrust vergroten.

 

BNS FocusBackup PC/Server to Cloud

Focus op uw bedrijf, wij zorgen voor de back-up. Van PC/server tot cloud: uw gegevens veilig, altijd en overal.

Bescherm uw digitale toekomst met BNS FocusBackup PC/Server to Cloud. Maak snel en veilig back-ups van uw lokale IT-infrastructuur naar datacenters wereldwijd. Met flexibele back-up opties en snelle herstelopties staat u altijd klaar om te reageren op elke uitdaging. Efficiënte deduplicatie en compressie minimaliseren opslag- en netwerkvereisten, terwijl cloudintegratie en veilige gegevensopslag uw gegevens altijd beschikbaar en beschermd houden.

Beheer alles centraal met de intuïtieve console en behoud volledige controle over uw gegevens, ongeacht het platform. Beschermd, flexibel en altijd klaar: dat is de kracht van BNS FocusBackup PC/Server to Cloud.

 

Andere Business IT oplossingen

Referenties