We zijn verheugd u te mogen aankondigen dat BNS – HostYou per 1 oktober zal verhuizen naar ons nieuwe kantoor in Alken.

Deze verhuis is een logisch vervolg voortvloeiend uit de beslissing van vorig jaar om terug een eigen koers te varen. En het is een volgende stap die ons in staat stelt om u in de toekomst nog beter te ontzorgen inzake alles wat met ICT te maken heeft.

Anderzijds zal ons nieuwe kantoor na heel wat verbouwings- en opfrissingswerken, getransformeerd worden tot de meest ideale werkplek voor onze werknemers. Een aangename, veilige en inspirerende werkomgeving, met oog voor een goed evenwicht tussen werk en privé. Op deze manier proberen we hen te motiveren tot maximale ontwikkeling van hun potentieel, zodat we onze klanten met nog meer enthousiasme van dienst kunnen zijn in de toekomst.
 
In een snel evoluerende markt trachten wij onze klanten steeds het meest complete aanbod ICT-oplossingen aan te bieden. Elke dag opnieuw zijn wij op zoek naar innovaties en veranderingen in het ICT-landschap om dit aanbod te verbeteren en uit te breiden. We combineren op creatieve wijze al onze competenties en we zoeken het juiste evenwicht om van iedere kantooromgeving een duurzame bron van vooruitgang en ontwikkeling te maken.
 

We gaan voor u tot het uiterste om oplossingen te bieden die het verschil maken, iedere dag opnieuw!

Voor BNS betekent dit dat we samen met u bekijken hoe we met alle ICT-bouwstenen kunnen evolueren naar een optimale ICT-infrastructuur. Zo kunnen we u ontzorgen op vlak van server & storage infrastructuur, netwerking, beveiliging, Cloud (public & private) en uiteraard support van A tot Z. We bouwen uw bedrijfswebsite en ontwikkelen al meer dan 15 jaar gebruiksvriendelijke Windows, iPhone, iPad & Android apps. Of het nu gaat om een content-gedreven platform, een databank, een webshop, een kleine campagnesite of een complexer webproject. Met onze IT-professionals verdiepen we ons in uw bedrijfsprocessen en IT-projecten. We helpen u om deze te automatiseren en u kwalitatieve oplossingen aan te bieden voor de missing links.

HostYou doet er dan weer alles aan zodat u compleet zorgeloos uw website kunt hosten op onze solide infrastructuur. Er wordt uitsluitend gewerkt met performante en tot in de puntjes geoptimaliseerde servers. Al onze servers zijn ondergebracht in een beveiligd datacenter, onder voortdurend toezicht. Daarnaast draaien alle diensten gedecentraliseerd en geoptimaliseerd achter een zwaar beveiligde firewall. Aldus voor managed hosting, domeinnamen en certificaten kan u bij HostYou terecht.

Met gebundelde krachten zullen wij vanaf 1 oktober gehuisvest zijn te 3570 Alken, Bisschopsweyerstraat 37 (Google Maps)

Onze telefoonnummers en andere contactgegevens blijven ongewijzigd.

Tijdens de verhuiswerken, die al stilletjes van start zijn gegaan, blijven beide helpdesks beschikbaar voor u.

  • Business Network Systems bv  |  T +32 11 858 850
  • HostYou bv  |  T +32 11 140 140

Mocht u vragen hebben omtrent onze verhuis, of over onze diensten, neem gerust contact op met uw accountmanager, via sales@mybns.com of telefonisch via T + 32 011 858 851.

In de toekomst heten wij u dan ook graag welkom in ons nieuwe pand.

Bart Bylemans,
Managing Director – Founder & Owner