Stel uw business open tot het digitale tijdperk en
  • neem de stap vooruit
  • bereik nieuwe klanten

Bij BNS maken wij uw bedrijfswebsite.

Of het nu gaat om een content-gedreven platform, een databank, een webshop, een kleine campagnesite of een complexer webproject. Met onze IT professionals verdiepen we ons in uw bedrijfsprocessen en IT projecten. We helpen u om deze te automatiseren en u kwalitatieve oplossingen aan te bieden.

  • High-tech websites

  • E-commerce

  • Webapplicaties op maat

  • App development

  • E-mail marketing

  • Hoge rangschikking in Google (SEO)

  • Hosting

  • Ondersteunende diensten

We gaan verder danalleen

High-tech websites

Wij staan voor geïntegreerde oplossingen.

We ontwikkelen websites en webtoepassingen in verschillende technologieën en stellen de beste oplossing voor op uw maat. We specialiseren in .NET, Symfony, Drupal en WordPress, en integreren naadloos al uw CRM- en ERP-systemen, administratieve tools, marketing automation tools, … Ook voor het onderhoud en de ondersteuning van uw bestaande website kunt u op ons rekenen. Wij staan voor geïntegreerde oplossingen die van je website meer maken dan een online visitekaartje.

E-commerce

Een gebruiksvriendelijke webshop is onmisbaar geworden.

Online verkopen is de laatste jaren enorm aan groei toegenomen. In zowel de B2C als de B2B markt verschuiven de aankopen steeds meer richting online. Voor veel bedrijven is een goede webshop dan ook onmisbaar geworden. Wij ontwikkelen uw webshop op basis van WordPress, Drupal of Magento, en bepalen welk open-source pakket het beste past voor u.

Geraken uw producten vandaag moeilijk bij uw doelpubliek? En ziet u op tegen een lange ontwikkelingsperiode?

App development

Er zijn heel wat mogelijkheden om met klanten op een interactieve manier in interactie te treden.

De uitgebreide kansen die mobiele apparaten bieden moet u zo effectief mogelijk benutten. Wij willen u hiermee graag begeleiden en helpen om gebruiksvriendelijke apps te ontwikkelen voor smartphones en tablets. De gecombineerde mogelijkheden van een touch scherm, GPS en camera bieden heel wat kansen om op een creatieve manier met klanten in interactie te treden.

Webapplicaties op maat

Wij ontwikkelen software die uw bedrijfsvoering automatiseert en efficiënter maakt.

Hoe uw wensen vanuit uw business omzetten naar de beste web oplossing? Wij denken graag met u mee hierover. Samen met u ontwikkelen we de software die uw bedrijfsvoering automatiseert en efficiënter maakt. Door onze jarenlange ervaring en het inzetten van de modernste webtechnieken kunnen wij snel en kwalitatief oplossingen opleveren.

Hoge rangschikking in Google (SEO)

Wij optimaliseren uw website opdat zoveel mogelijk relevante bezoekers de juiste pagina’s bereiken.

Een goede SEO-strategie is zeer belangrijk. Wij optimaliseren uw website technisch zodat deze goed gevonden wordt in Google. Dan onderzoeken we op welke zoektermen men uw producten of diensten zoekt. Met behulp van deze keywords optimaliseren we vervolgens uw website. Onze SEO-specialisten kunnen u hierin ook adviseren of deze klus voor u uit handen nemen. Naast het feit dat uw website technisch goed uitgewerkt moet zijn, dient u er zorg voor te dragen dat de inhoudelijke teksten geschreven worden in de terminologie van uw doelgroep. Wilt u enkel advies, maar de teksten zelf schrijven? Of het schrijven van teksten liever uitbesteden aan een SEO-copywriter? Beide kunnen!

Ondersteunende diensten

Het design bepaalt voor een groot stuk mee het succes.

Het juiste evenwicht tussen gebruiksvriendelijkheid en het grafisch design is bij een project van groot belang. Het design bepaalt voor een groot stuk mee het succes ervan. Onze Graphic Designers vertalen uw huisstijl naar een professioneel én gebruiksvriendelijk ontwerp. Maar het stopt niet bij het vormgeven van uw website of applicatie… Wij kunnen u ook ondersteuning bieden met allerhande aanverwante activiteiten: Ontwerp van logo en huisstijl, on- en offline advertenties, Social Media berichten (Facebook, LinkedIn en Instagram), drukwerk, copywriting, fotografie en videofilms.

E-mail marketing

E-mail marketing is effectief, goedkoop en peilbaar.

Ook uw e-mail marketing nemen wij voor onze rekening. Stuur nieuwsbrieven vanuit uw eigen website en volg op wat er allemaal mee gebeurt: wie leest wat, wanneer, op welke links wordt er geklikt en wie schrijft zich uit. E-mailmarketing is effectief, goedkoop en peilbaar. Met behulp van e-mail nieuwsbrieven komt u met regelmaat onder de aandacht bij uw klanten en nieuwe prospecten en kan u hen periodiek op de hoogte houden van aanbiedingen of acties. Wij ontwerpen en ontwikkelen voor u ook een professionele e-mailtemplate op uw maat en in uw huisstijl.

Hosting

Webhosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn.

Wij doen er alles aan zodat u compleet zorgeloos uw website kunt hosten op onze solide infrastructuur. Er wordt uitsluitend gewerkt met performante tot in de puntjes geoptimaliseerde HP servers. Al onze servers zijn ondergebracht in een beveiligd datacenter, onder continue controle. En alle diensten draaien gedecentraliseerd en geoptimaliseerd achter een zwaar beveiligde firewall. We beschikken ook over een interne helpdesk en staan steeds paraat met een persoonlijke aanpak. Wij helpen en adviseren u graag. Voor meer informatie klik hier.

van uw website

Maatwerkoplossingen

Volledig afgestemd op de doelstellingen van uw bedrijf.

Responsive design

Uw website wordt geoptimaliseerd voor elk schermformaat.

Perfect vindbaar

Uw website wordt SEO geoptimaliseerd. Zo is uw website snel vindbaar via alle zoekmachines.

Gebruiksvriendelijk

Ons Content Management Systeem (CMS) zorgt ervoor dat uw website zeer eenvoudig te beheren is.

Veilig

U kan op uw beide oren slapen, uw website wordt gehost op onze solide data server infrastructuur en is onder continue controle.

Koppelingen en integraties

Wij integreren naadloos al uw administratieve pakketten, voorraadsystemen en marketing automation tools, …

Enkele referenties

Oldtimer Time

E-shop met uitgebreid filtersysteem voor auto-onderdelen

BNS

De FocusCenter App is de communicatietool voor onze medewerkers om alle taken van techniek tot verkoop te ondersteunen. Binnenkort ook beschikbaar voor onze klanten.

Greenyard (Scana Noliko)

Webapplicatie voor het invullen van teelt- fiches, de opvolging van teelt over de jaren met de gebruikte meststoffen, de bodemstalen, … en de opbrengst.

PRS Medical

Ontwikkeling van een Windows app voor de registratie van matrassen die verhuurd worden aan ziekenhuizen.

Plantuna

Voor Plantuna bouwden we een fonkelnieuwe webshop in onze ‘FocusShop-applicatie’.

Andere Software & Applications oplossingen

We helpen met uw hardware, integreren technologie en maken software op maat zonder compromis