Ons streven is om tijdloze en duurzame oplossingen te ontwikkelen.

Bij BNS worden al meer dan 30 jaar gebruiksvriendelijke mobiele applicaties ontwikkeld.

Bij de ontwikkeling van een mobiele applicatie is het belangrijk om de juiste keuzes te maken wat betreft functionaliteit, platform, distributie, veiligheid en performantie. En dit allemaal binnen een aanvaardbaar budget. De ideale technische combinatie vinden voor een mobiele applicatie voor uw bedrijf is een kolfje naar de hand van onze specialisten. Zij begeleiden u met kennis van zaken in het maken van de juiste mobiele keuze die het best past bij uw bedrijfsdoelstellingen. Onze nieuwste ontwikkelingen worden uitgerold op de modernste besturingssystemen van Android en iOS (iPhone, iPad, Android smartphones en tablets en uiteraard ook smart watches).

Al meer dan 30 jaar?

Onze allereerste mobiele toepassingen hebben we ontwikkeld begin 1991 op de toen immens populaire Psion Organiser II en werden ingezet in de detailhandel alsook in de lichte industrie.  Toen zetten wij al onze eerste stappen met industriële koppelingen en barcode scanning met pen en laser.

Onze eerste Windows Mobile app ontwikkelden wij voor Yusen Logistics (voorheen NYK Logistics) in 2003.  Een scanning-software op industriële PocketPC’s (Intermec en Symbol) voor het traceren van leveringen van auto-onderdelen in de automobielsector.  Tot op heden wordt deze mobiele toepassing en daarbij horende web en portaal sites door honderden auto-dealers en logistieke medewerkers over gans Europa intensief gebruikt.

Er is geen branche die zo dynamisch is als de automobielsector en door onze flexibiliteit en ontwikkelingsmethodes zijn we er in geslaagd om steeds mee te kunnen met de tijd. Een mobiele app moet volgens onze filosofie een hele tijd meekunnen en ons streven is dan ook om in de snel veranderende wereld van mobile apps steeds tijdloze én duurzame oplossingen te ontwikkelen.

  • Native apps in iOS en Android

  • Hybride apps met native en web componenten

  • Cross-platform apps in iOS en Android

  • Migratie van windows mobile apps naar Android

Gebruiksvriendelijke apps voor

Apps kunnen op verschillende manieren gebouwd worden en
de keuze voor native, hybride of cross-platform hangt enkel af van datgene wat u ermee probeert te bereiken.

Met de verschillende besturingssystemen, devices, alle schermformaten en ingebouwde voorzieningen,
mobile app development is in eerste instantie een kwestie van kiezen tussen gemak
en gebruiksmogelijkheden.

Native apps

Uitgebreide functiemogelijkheden en winnaar op het vlak van performantie en gebruiksvriendelijkheid.

Een Native app wordt specifiek ontwikkeld voor iOS-, Android- of Windows Phone toestellen. Ieder platform biedt eigen ontwikkelingstools en interface elementen. Native apps kunnen vlotter gebruik maken van platform-specifieke voorzieningen zoals een GPS, microfoon of camera. Het nadeel is dat er voor elk besturingssysteem een afzonderlijke release van de app ontwikkeld moet worden.

Hybride apps

Gemakkelijker te bouwen en te onderhouden maar geen rijk geschakeerde functiemogelijkheden.

Hybride apps zijn deels native, deels web apps. Ze combineren native functionaliteiten met webtechnologie zoals HTML, CSS en JavaScript. Deze platform-onafhankelijke code wordt vervolgens verpakt in een native omhulsel die het voor de app mogelijk maakt om platform-specifieke voorzieningen te gebruiken en om te worden gedistribueerd en geïnstalleerd als een native app.

Cross-platform apps

Optimale herbruikbaarheid met een veelvoud aan functiemogelijkheden.

Cross-platform apps blinken uit in herbruikbaarheid van code voor ieder platform (build once, run everywhere). Hierdoor kan je met een beperkter budget toch een breed publiek bereiken. Cross-platform apps hebben uitgebreide functionele mogelijkheden maar zijn iets beperkter dan native apps.

FocusCenter app

De interne communicatietool bij uitstek om alle taken van techniek tot verkoop te ondersteunen.

Via de FocusCenter App hebben onze service engineers een overzicht van hun geplande interventies van de dag. Via een eenvoudige muisklik kunnen ze snel de klant contacteren, de weg naar de klant vinden en hun opdracht uitvoeren. En als de opdracht is uitgevoerd kan er een verslag ingegeven worden dat kan aangevuld worden met foto’s. Er wordt genoteerd of er extra materialen werden gebruikt en ook de gepresteerde tijd wordt geregisteerd. Al deze informatie wordt automatisch doorgestuurd naar de backoffice, die dadelijk alle info ter beschikking heeft.

Ontwikkeling in Xamarin voor Android en IOS.

Gebruiksvriendelijke oplossingen

Applicaties die bedrijven en mensen helpen om efficiënter te functioneren.

BNS ontwikkelt apps voor kleine en grote organisaties. Of deze smartphone app nu voor marketing en branding, procesverbetering of efficiëntie is, wij ontwikkelen in eerste instantie apps die organisaties en mensen helpen om efficiënter te functioneren. Apps gericht op dienstverlening richting de klant, maar ook voor intern gebruik binnen de organisatie.

  • Tijdsregistratie van werf-medewerkers
  • Registratie van levering van goederen
  • Scanning/acceptatie van magazijnartikelen
  • Alarmering van verplegingspersoneel tijdens nachtdienst
  • Intern berichten/taken systeem

Andere Software & Applications oplossingen

Referenties

“We helpen met uw hardware, integreren technologie en maken software op maat zonder compromis”