Smart Breakfast 13

Ook in 2020 gaan we verder met onze Smart Breakfast sessies. De eerste sessie van het jaar gaat door op woensdag 19 februari en belooft opnieuw een goedgevulde editie te worden.

2020 belooft op vlak van telefonie alvast een interessant jaar te worden. Indien u gebruik maakt van een Proximus ISDN-lijn, zal u reeds vernomen hebben dat deze in de loop van het jaar wordt uitgefaseerd. Hoog tijd dus om uw communicatie-infrastructuur onder de loep te nemen. Tijdens deze sessie zullen we alvast enkele mogelijkheden bekijken die Proximus en Microsoft bieden om uw telefonie future proof te maken.

Forum Connect, de nieuwste telefonieoplossing van Proximus

Karin Demuynck, Products & Solutions Manager @ Proximus, zal van wal steken en ons een inkijk geven in de gloednieuwe communicatieserver van Proximus. De Forum Connect biedt een complete en flexibele oplossing voor zakelijke communicatie en voldoet aan professionele communicatievereisten door zeer goed in te spelen op innovaties en nieuwe manieren van werken. De oplossing is ontworpen voor kleine en middelgrote segmenten, met krachtige UCC-, contact center- en mobiliteitsfuncties.

  • Complete oplossing, inclusief UC&C
  • Modern en toekomstbestending, klaar voor Cloud gebaseerde communicatie
  • Alle mogelijke collaboratiefunctionaliteiten

Advanced Workplace met Proximus Teams Calling Services

Na de pauze zal Wim Steurs, Presales Team Lead Advanced Workplace @ Proximus, zijn visie over Advanced Workplace delen. Hij zal ons tonen hoe Microsoft Office 365 oplossingen zoals Microsoft Teams de samenwerking op de werkvloer aanzienlijk kunnen verbeteren. Proximus heeft nu ook zijn vaste telefonieaanbod beschikbaar gemaakt voor Microsoft Teams. Bellen tussen Teams-gebruikers onderling was al mogelijk. Nu is het ook mogelijk om te bellen en gebeld te worden door externe gesprekspartners, rechtstreeks binnen de interface van Teams, op een vast nummer van Proximus.

Essec-BNS FocusCenter

Tot slot nemen we het FocusCenter kort onder de loep. Het FocusCenter is een gebruiksvriendelijk E-business portaal waarop u als klant kan inloggen en onze diensten en producten kan raadplegen en bestellen. Een dergelijk platform zorg voor meer transparantie en verhoogd de kwaliteit van onze dienstverlening. Meer info op onze ontbijtsessie…

Inschrijven

Inschrijvingen zijn gesloten.

Wanneer?

Woensdag 19 februari van 8u tot 11u

Waar?

De sessie gaat door in de Essec Group Zaal in de gebouwen van VOKA Limburg, Gouverneur Roppesingel 51, 3500 Hasselt. Er is voldoende parking voorzien aan de gebouwen die ook toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers.

VOKA_LIMB_LOGO_RGB

Agenda

8u Ontvangst/ontbijtbuffet
8u30 – 9u30 Proximus Forum Connect, de nieuwe generatie telefooncentrales
9u30 – 9u45 Pauze
9u45 – 10u45 Advanced Workplace met integratie van Proximus vaste telefonie in Microsoft Teams
  Essec-BNS FocusCenter, uw toekomstig e-business portaal
11u Einde
   
   

Enkele sfeerbeelden

Bekijk hieronder enkele sfeerbeelden van deze afgelopen sessie. Tijdens deze editie namen we uw communicatie-infrastructuur onder de loep en gingen we dieper in op de mogelijkheden die Proximus en Microsoft bieden om uw spraakcommunicatie in de toekomst zo vlot mogelijk te laten verlopen. Hieronder kan u alvast de sfeer opsnuiven aan de hand van enkele foto’s. Wenst u in de toekomst ook een uitnodiging te ontvangen voor onze toekomstige ontbijtsessies? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, onderaan de pagina.