BNS voorziet on the spot communicatie voor uw publieke ruimtes. Dit kan gebeuren door “digital signage” via breedbeeldschermen aangevuld met de juiste achtergrondmuziek en een sfeervolle verlichting. De ideale audio-visuele setting om het juiste verhaal aan uw klant te brengen in wachtzalen, winkelruimtes en alle andere plaatsen waar mensen geïnformeerd kunnen worden.

In onze demo-ruimte kan U steeds terecht voor een uitgebreide demonstratie van deze visuele vorm van communicatie.

  • On-the-spot communicatie

  • Bewegwijzering binnen uw gebouw

De belangrijkste doelstelling van digitale signalisatie in de zorgsector is informatie verstrekken.

Bezoekers van een woon-zorgcentrum begroeten aan de receptie, de bewegwijzering in complexe zorggebouwen integreren of informatie over menu’s en dergelijke presenteren in het restaurant. Digital Signage kan dat allemaal voor zijn rekening nemen. De nieuwste interactieve technologieën laten zelf toe om het werk van zorgpersoneel te vergemakkelijken en zelfs te ontlasten. Zo is het aan de hand van een persoonlijke RFID-badge mogelijk om specifieke en doelgerichte informatie te verstrekken aan individuele bewoners.

Bevorderen van interne- & externe communicatie

Vele organisaties ontdekken de kracht en flexibiliteit van dit imago bevorderend medium om snel en to-the-point te communiceren met hun werknemers, klanten en bezoekers. Essec-BNS levert turn-key oplossingen voor alle mogelijke digital signage toepassingen en verzorgt alle bijhorende services op termijn; van onderhoud op de hardware over de aanmaak van de videografie tot maatwerkprogrammatie. Specifiek voorzien we een platform voor HR-communicatie, toepassingen binnen de autosector en zijn we volop bezig met allerlei interactieve oplossingen om de klantenbeleving in verticale retail segmenten drastisch te verbeteren.

Andere Business IT oplossingen

Referenties