Drupal 7 End of Life

Essentiële update van Drupal 7

Zoals u misschien al vernomen heeft, het definitieve einde van Drupal 7 is aangekondigd voor januari 2025. Vanaf dan zal het geen (beveiligings)updates meer krijgen.☝️ Indien u nog een Drupal 7 website heeft, is het dus tijd om actie te gaan ondernemen.
 
 

Overstap te groot?

We begrijpen dat deze overgang een grote stap kan zijn, daarom staan wij klaar om u te begeleiden in dit proces. Samen met u gaan we kijken naar de beste aanpak. Of u nu wilt upgraden naar een nieuwere Drupal-versie of andere alternatieven overweegt, BNS hybrIT kan u adviseren welke de beste optie is voor u. Wij werken dagelijks in Drupal, WordPress, .NET en vele andere technologieën.

Ons ervaren team kan u helpen bij het analyseren van uw huidige website, het identificeren van mogelijke uitdagingen en het vinden van de meest geschikte oplossing.

Neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken en een plan op maat te maken voor de toekomst van uw website. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw online platform veilig, modern en klaar voor de toekomst is.

……………………

Meer info? Contacteer ons op het tel. nr.: 011 858 851 of via mail: sales@myBNS.com.