Jani Rigas, Sales Manager

Wij zijn verheugd u op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen bij BNS hybrIT.

Met ingang van 1 januari 2022 heeft BNS hybrIT een nieuwe Sales Manager aangesteld.

 

Persbericht

Business Network Systems (BNS hybrIT), de IT-partner uit Paal-Beringen, heeft Jani Rigas aangesteld als nieuwe Sales Manager.

Jani was de afgelopen jaren succesvol als accountmanager bij BNS hybrIT en zal nu het BNS sales team naar de toekomst leiden. Hij kan zich beroepen op een brede technische achtergrond en heeft in het verleden ook zijn sporen verdiend bij diverse ICT spelers met hun core business in cybersecurity, server en storage oplossingen.

‘Met Jani hebben we een enthousiaste kerel in huis die het klappen van de zweep kent’ zegt Bart Bylemans, ‘en dat is exact de manier waarop wij graag naar onze klanten gaan.  Ons sales team is geen clubje stofzuigerverkopers maar ze zijn door de wol geverfd in de techniek en ademen de oplossingen die ze aan onze klanten voorstellen’.

Jani Rigas beaamt: ‘Het is een voorrecht om deel uit te maken van een organisatie als BNS hybrIT, waar altijd naar de juiste oplossingen voor onze klanten wordt gezocht, en waar iedereen paraat staat om elke organisatie, groot of klein, zo snel en zo goed als mogelijk verder te helpen’.

‘BNS hybrIT heeft een stevige reputatie in de regio en ik ben dan ook blij om het management team te mogen versterken.  We hebben al een mooi groeiparcours afgelegd maar er is nog veel potentieel om ons klantenbestand verder uit te breiden’ aldus Jani Rigas.

BNS hybrIT (Est. 1991) is een Limburgse IT infrastructuur, software en cloud integrator en maakt de combo met het ervaren hostingbedrijf HostYou.  Beide bedrijven zijn 100% in handen van Bart Bylemans.

Tot voor kort maakte BNS hybrIT en HostYou deel uit van Essec Group waarmee nog steeds een intense samenwerking bestaat voor Telecom projecten.