Dankzij BNS kan u er zorgeloos op uit.

 

Als systeembeheerder bent u zo goed als onmisbaar voor uw bedrijf. Een prettig gevoel. Maar wel een probleem als u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Zeker in kleine tot middelgrote bedrijven is er vaak niet meer dan één persoon op de hoogte van de werking van de ICT-infrastructuur. Wanneer die een tijdje op vakantie vertrekt, betekent dat meteen een verhoogd risico op complicaties. Dit kan vervelend zijn, maar vooral ook veel geld kosten.

Maak van BNS uw ‘Interim ICT Manager’.

 

BNS hybrIT biedt u aan om het support van uw ICT-infrastructuur voor een korte periode over te nemen. Zo kunnen u en uw werkgever er zeker van zijn dat de productiviteit van het bedrijf te allen tijde behouden blijft. Bovendien loopt op deze manier uw systeem geen enkel risico tijdens uw afwezigheid. Want stel u bijvoorbeeld maar eens voor wat de gevolgen kunnen zijn wanneer uw collega’s een onvolledige of zelfs helemaal geen back-up maken! BNS hybrIT is reeds jarenlang specialist in ICT-support. U weet dus dat ook uw netwerk bij ons in goede handen is.

Ons devies: ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Voor een eerlijke prijs kunnen wij voor een korte periode de zorg voor uw ICT-infrastructuur overnemen. Terwijl u met een gerust hart op vakantie gaat, komen wij zo vaak als u wilt langs op uw bedrijf om de ‘gezondheid’ van de infrastructuur te controleren. En als er toch wat misloopt, lossen wij het onmiddellijk op. Laat uw gsm vooral thuis!

Kan uw organisatie een interim ICT-manager gebruiken?

Zwemt u liever in de zee dan in het werk? Informeer u over onze interim ICT-manager op 011 858 851 of via sales@mybns.com