HPE-Silver-Solution-Provider_400x0

Hewlett Packard Enterprise (HPE) is de belangrijkste hardware-partner van BNS, vandaar dat we trots zijn op ons statuut als Silver Partner Solution Provider in de specialisaties Hybrid IT Specialist en Networking Specialist.

Als Silver Partner toont BNS aan dat zij over de vereiste kennis van HPE producten beschikt. HPE Silver Partners genieten een breed pakket aan voordelen waaronder toegang tot training en directe ondersteuning van HPE.

BNS is gekwalificeerd in het verlenen van ondersteuning voor de verschillende onderdelen van een HPE serveroplossing. Van expertenadvies tot implementatie en onderhoud. We groeien mee met uw bedrijf en blijven steeds beschikbaar als uw partner.

 

Wat zijn de voordelen voor u?

  • We voldoen aan de strenge normen die Hewlett Packard Enterprise oplegt aan zijn partners.
  • Als betrouwbare Silver Partner krijgen we rechtstreeks toegang tot geavanceerde support binnen het HPE Business Team. Hierdoor kunnen we beroep doen op de beste informatiebron en aldus ook sneller uw problemen oplossen.
  • Als hechte partner genieten we van betere prijzen, daardoor kunnen we onze prijzen ook voor u gunstiger maken.
  • Het aanbod en de oplossingen die HPE biedt evolueren constant, maar ook de bijhorende competenties. Daarom is het zo belangrijk om up-to-date te blijven zodat we u ook telkens de meest relevante oplossing kunnen aanbieden.