Microsoft-Gold-Partner

Microsoft is de belangrijkste softwarepartner van BNS, vandaar dat we trots zijn op ons statuut als Gold Certified Partner. Als Gold Certified Partner toont BNS aan dat zij over de vereiste kennis van Microsoft producten beschikt.

BNS is al enige tijd Microsoft Gold Partner. Dit hebben we te danken aan het niveau van kennis en ervaring van onze medewerkers. Onze collega’s volgen verschillende opleidingen om dit kennisniveau up-to-date te houden en u steeds de beste service te kunnen aanbieden.

Microsoft biedt verschillende certificeringen aan die je als partner kan verdienen. Een Gold certificering is de hoogste die je kan behalen. Gold partners beschikken dan ook over de gespecialiseerde kennis en vaardigheden van het Microsoft gamma.

Waarom kiest u best voor een Microsoft Gold Partner?

  • Gold Certified Partners zijn altijd up-to-date. Het productengamma van Microsoft evolueert constant, en dus ook de respectievelijke eisen per competentie. Daarom is het ook belangrijk dat uw IT-partner steeds op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Gold partners worden continu meegenomen en getraind in deze ontwikkelingen.
  • Gold Certified Partners voldoen aan de hoogste normen. Microsoft Gold Certification vereist dat wij als leverancier voldoen aan de strengste normen van Microsoft. Een aantal experts binnen een organisatie moeten verschillende core-value examens afleggen, voordat de organisatie een Gold Certification krijgt. Dit proces wordt jaarlijks herhaald.
  • Gold Certified Partners staan in directe verbinding met Microsoft. Microsoft Gold Partners zijn experts als het gaat over specifieke vaardigheden, wat betekent dat ze zelden Microsoft moeten consulteren voor ondersteuning. Maar wanneer ze dit toch zouden nodig hebben, krijgen ze direct toegang tot geavanceerde ondersteuning binnen Microsoft Business Solutions. Het resultaat? Snellere responstijd en hoogstaande ondersteuning. Plus, gouden partners hebben de mogelijkheid om een case te versnellen indien nodig.
  • Gold Certified Partners bieden proof of concept. Als Microsoft Gold Partner hebben we toegang tot allerlei productlicenties. Hierdoor zijn wij in staat om demo’s te ontwikkelen die proof of concept (PoC) bieden. Dit betekent dat we een klant van een testrit kunnen voorzien, voordat we overgaan op een oplossing.
  • Betere prijzen. Door onze hechte samenwerking met Microsoft genieten we van betere prijzen. U geniet dus niet alleen van een top service maar ook van een betere prijs.

Meer info vindt u op www.microsoft.com