WatchGuard - AuthPoint - BNS hybrIT

Reduceer het belangrijkste risico van uw bedrijf.

WatchGuard AuthPoint: Eenvoudig, Krachtig, Veilig.

 

Bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen: Multifactor Authenticatie (MFA) is een cruciale stap om uw accounts te beveiligen tegen aanvallen. AuthPoint biedt een eenvoudige, krachtige en veilige oplossing om snel en eenvoudig de beveiligingslekken af te sluiten die uw bedrijf kwetsbaar maken voor een inbreuk.

 

Belangrijkste kenmerken van WatchGuard AuthPoint:

 

Effectieve MFA bescherming

AuthPoint gebruikt de unieke ‘Mobile DNA’-technologie om de geautoriseerde gebruiker te verifiëren en zo ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Met deze methode worden aanvallen van kwaadwillenden die een gebruikersapparaat klonen effectief geblokkeerd.

Eenvoudige authenticatie

Activeer AuthPoint MFA in vijf eenvoudige stappen via WatchGuard Cloud en configureer gebruikers zonder de noodzaak van fysieke tokens. Authenticeer eenvoudigweg met behulp van een app op uw mobiele telefoon.

Cloud-based beheer

AuthPoint kan volledig worden beheerd in WatchGuard Cloud, wat betekent dat u rapporten en waarschuwingen kunt bekijken, services kunt configureren en tokens kunt beheren vanuit één gebruikersinterface.

Credential management

Versterk uw wachtwoorden en bescherm uw gebruikers tegen credential-diefstal en hergebruik met Total Identity Security, dat mogelijk credentials blootstelt op het dark web bewaakt.

 

 

Versterk uw bedrijfsbeveiliging met WatchGuard AuthPoint.

Deze geavanceerde oplossing helpt u om gebruikersreferenties te beschermen, externe toegang te beveiligen via VPN, inloggegevens van werknemers te waarborgen, cloudtoepassingen te beveiligen en een SSO-portaal te implementeren voor naleving van de hoogste beveiligingsnormen.

 

 

……………….

Gerelateerde termen:

Tweefactorauthenticatie ( 2FA ) | Gebruikersidentiteit | Beveiligingsprotocol | Inbraakpreventie | Identiteitsdiefstal | Beveiligingsbewaking | Toegangscontrole | Compliance-normen |

 

    Andere Security-oplossingen

    Referenties