Microsoft Defender - BNS hybrIT

Geïntegreerde eindpuntbeveiliging voor kleine en middelgrote bedrijven.

Waarom Microsoft Defender?

 

In een wereld waarin cyberdreigingen voortdurend evolueren, is het beschermen van je bedrijf een prioriteit geworden. Vooral voor het MKB, waar budgetten beperkt zijn en expertise niet altijd direct beschikbaar is, kan de juiste beveiligingsoplossing een wereld van verschil maken. Microsoft Defender voor Bedrijven biedt een uitgebreide suite van beveiligingstools die specifiek zijn ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven.

 

Complete Endpoint Beveiliging

Eindpunten zijn de toegangspoorten tot je bedrijfsnetwerk en vormen vaak de zwakste schakel in de beveiliging. Defender voor Bedrijven beschermt niet alleen Windows-apparaten, maar ook macOS, iOS en Android, waardoor u volledige dekking hebt voor al uw endpoints. Met geautomatiseerde intelligentie en realtime detectie biedt het een robuuste verdediging tegen een breed scala aan bedreigingen, waaronder malware, ransomware en phishingaanvallen.

Eenvoudige Implementatie en Beheer

Een van de grootste uitdagingen bij het implementeren van beveiligingsoplossingen is het complexe proces van configuratie en beheer. Defender voor Bedrijven maakt dit eenvoudig met een intuïtieve installatiewizard en gebruiksvriendelijke dashboards. Hiermee kunnen beveiligingsbeleid snel worden geactiveerd en kunnen beveiligingsproblemen in realtime worden geïdentificeerd en aangepakt.

Kosteneffectieve Bescherming

Beveiliging mag geen luxe zijn die alleen grote bedrijven zich kunnen veroorloven. Defender voor Bedrijven is ontworpen om uitgebreide bescherming te bieden tegen een prijs die past bij het budget van kleine en middelgrote bedrijven. Met een vaste prijs per gebruiker per maand krijgt u toegang tot alle functies en mogelijkheden die u nodig hebt om uw bedrijf veilig te houden.

Onderdeel van Microsoft 365 Business Premium

Voor bedrijven die al gebruikmaken van Microsoft 365 Business Premium, is Defender voor Bedrijven al inbegrepen als standaardonderdeel van het pakket. Als u momenteel Microsoft 365 Business Basic of 365 Business Standard gebruikt, overweeg dan om te upgraden naar Business Premium om toegang te krijgen tot de geavanceerde beveiligingsfuncties van Defender. Maar zelfs als u geen Microsoft 365-gebruiker bent, kan u Defender voor Bedrijven als zelfstandige applicatie gebruiken om uw bedrijf te beschermen.

 

 

Bij BNS hybrIT begrijpen we dat de keuze voor de juiste beveiligingsoplossing een cruciale beslissing is voor elk bedrijf.

Daarom bieden we niet alleen advies bij het kiezen van de beste oplossing, maar ondersteunen we ook bij de implementatie, configuratie en doorlopende ondersteuning van Microsoft Defender voor Bedrijven. Als gecertificeerde Microsoft Solutions Partner hebben we de expertise om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd veilig blijft.

 

 

……………….

Gerelateerde termen:

Beveiligingsincidenten | Installatie-wizard | Realtime beveiligingsinformatie | Handmatige responsmogelijkheden | Beveiligingsproblemen met software | Gedragsgebaseerde detectie | Geautomatiseerde onderzoeks- en herstelmogelijkheden | Cloudinfrastructuur beveiliging | Kostenbesparende beveiligingsoplossingen | Implementatie- en beheerservices

 

    Andere Security-oplossingen

    Referenties