Cyberbeveiliging: de beveiliging van uw bedrijfsdata en infrastructuur kan niet hoog genoeg op uw prioriteitenlijstje staan.

Helaas beperkt men zich vaak tot een virusscanner en een firewall. In onze huidige samenleving volstaan deze oplossingen helaas niet meer en bovendien zorgt dit voor een vals gevoel van veiligheid. Momenteel is IT-security een van de meest belangrijke onderdelen van uw infrastructuur. Cybercriminelen gaan op een steeds creatievere manier tewerk om organisaties op te lichten. Om de informatieveiligheid binnen uw organisatie te verhogen en het risico op incidenten te verminderen, is een goede ICT-security belangrijk. Samen met u stellen wij een geïntegreerd beveiligingsplan op waarbij alle aspecten aan bod komen.

 • Documentenbeveiliging / Informatiebeveiliging

 • Bescherming tegen ransomware

 • Data security / General Data Protection Regulation

 • Documentensecurity

 • Endpointsecurity / Hardware Security

 • Cybersecurity

 • Cloudsecurity / Networksecurity

Een overzicht van onze uitgebreide reeks beveiligingsdiensten en oplossingen:

Firewalls – Bescherm uw netwerk

Investeren in een firewall is investeren in gemoedsrust en digitale weerbaarheid.

In de hedendaagse digitale wereld is een firewall een onmisbare verdedigingslinie voor de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk. Deze virtuele barrière fungeert als een essentiële beschermingslaag tussen uw netwerk en potentiële bedreigingen.

 • Een firewall analyseert en controleert het inkomende en uitgaande netwerkverkeer op basis van vooraf ingestelde beveiligingsregels. Hierdoor worden potentiële indringers, virussen en malware doeltreffend buiten gehouden. Het resultaat? Een aanzienlijke versterking van de algehele beveiliging, waardoor uw gegevens en digitale activa veilig zijn.
 • Met een betrouwbare firewall bent u proactief in het beschermen van uw data en het waarborgen van de integriteit van uw systemen. Of het nu gaat om het voorkomen van ongeautoriseerde toegang, het beheren van netwerkverkeer of het filteren van schadelijke content, een firewall vormt de sleutel tot een veiligere digitale ervaring.

Bij BNS houden we voortdurend de markt in de gaten om ervoor te zorgen dat we onze klanten enkel de juiste oplossingen bieden. Het cyber security landschap evolueert voortdurend, en daarom hebben we gekozen voor firewall oplossingen van zowel WatchGuard als Palo Alto Networks.

 

AVsensor AI – Antivirus & Malware protection

Is uw bedrijf klaar om de beveiligingsuitdagingen van morgen het hoofd te bieden?

AVsensor AI is de voorloper van beveiligingsinnovatie en de toekomst van antivirusbescherming dankzij baanbrekende AI-technologie. In een tijdperk waarin cyberdreigingen steeds geavanceerder worden schiet traditionele antivirusbescherming vaak tekort.

Met de kracht van Artificial Intelligence (A.I.) en geautomatiseerde herstelmechanismen is AVsensor AI uw schild tegen de steeds veranderende digitale gevaren. Deze innovatieve oplossing is naadloos geïntegreerd in onze FocusMonitor-software, waardoor u uw endpoint security eenvoudig kunt beheren vanuit één centraal dashboard. Ontdek hoe AVsensor AI u helpt om cyberaanvallen te voorkomen, de nieuwste bedreigingen te bestrijden en snel te reageren op schadelijke activiteiten, en dit alles met de kracht van automatisering.

 

eMailsensor – Hosted Anti Spam

Wordt uw inbox overspoeld met ongewenste e-mails?

Dit is niet alleen tijdrovend, maar kan ook nadelige financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf en uw zakelijke reputatie. De eMailsensor is ontwikkeld om dit probleem aan te pakken. Ontdek hoe het werkt en welke voordelen het biedt.

Onze geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke aanpak maken het beheren van uw e-mailverkeer eenvoudiger dan ooit.

 

FocusPass

Met FocusPass bieden we een krachtige en intuïtieve oplossing waarmee u niet alleen wachtwoorden veilig kunt opslaan, maar ook de toegang tot uw belangrijke systemen en gegevens kunt beheren.

Wij begrijpen dat de bescherming van gevoelige informatie cruciaal is in de snel evoluerende wereld van technologie. Ontdek de toekomst van geavanceerd wachtwoordbeheer en veilige toegangscontrole met FocusPass:

Belangrijkste kenmerken:

 • Veilig Wachtwoordbeheer: Houd al uw wachtwoorden veilig op één centrale locatie.
 • Toegangsbeheer: Bepaal wie toegang heeft tot welke gegevens en systemen.
 • Automatisering: Vereenvoudig en automatiseer complexe beveiligingsprocessen.
 • Auditmogelijkheden: Houd volledig toezicht op wie wat doet voor maximale transparantie.

 

Multifactor authentication (MFA)

Tot wel 80% van de cyberinbreuken wereldwijd gebeuren via ontvreemde of zwakke wachtwoorden.

Standaard wachtwoorden zijn niet meer van deze tijd. Gebruik daarom  tweestapsverificatie (2FA/MFA).  Door gebruik te maken van MFA wordt het voor cybercriminelen moeilijker om uw account te hacken en wordt het risico verkleind met maar liefst 99,9%.

Naast de WatchGuard Authpoint MFA oplossing ondersteund BNS hybrIT ook de Microsoft MFA oplossing die inbegrepen is bij Microsoft Azure AD.

Contacteer ons gerust voor meer info.

 

Ceeyu

Zie uw bedrijf door de ogen van een hacker en neem tijdig actie.

In een tijdperk waarin digitale activa van onschatbare waarde zijn geworden, is het beschermen van uw online aanwezigheid essentieel. Ceeyu biedt een krachtig en geavanceerd SaaS platform dat continu uw bedrijf scant vanuit het perspectief van een hacker. Ceeyu identifeert uw extern zichtbare IT en network systemen en legt de aanwezige zwakheden bloot, zodat die tijdig aangepakt kunnen worden.

 

Phished

De ultieme trainings- en opleidingstool voor cyberbeveiliging.

Deze krachtige tool is ontworpen om de bewustwording van uw team te vergroten en hen in staat te stellen potentiële phishingaanvallen te herkennen en hierop adequaat te reageren. In een wereld waar digitale dreigingen voortdurend evolueren en zich aanpassen, is het essentieel dat uw organisatie op de hoogte is en goed voorbereid is op de uitdagingen van cyberbeveiliging. Phished de onmisbare partner die u nodig heeft om uw organisatie te wapenen tegen deze groeiende dreiging.

 

Microsoft Defender for Office 365

Microsoft Defender voor Office 365 is een cloudgebaseerde e-mailfilterservice voor e-mail en samenwerkingstools, die uw organisatie helpt beschermen tegen geavanceerde bedreigingen, zoals phishing, zakelijke e-mailcompromis en malware-aanvallen.

Defender voor Office 365 biedt ook onderzoeks-, en herstelmogelijkheden om beveiligingsteams te helpen bij het efficiënt identificeren, prioriteren, onderzoeken en reageren op bedreigingen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Safe Attachments.
 • Safe Links.
 • Safe documents.
 • Anti-phishing policies.

Microsoft Defender voor Office 365 is reeds inbegrepen bij een aantal Microsoft 365 producten. Contacteer ons gerust voor meer info.

 

Mobile Device Management

Als systeembeheerder wil u weten welke toestellen toegang hebben tot servers en bedrijfssystemen. Mobile Device Management is de snelste en meest omvattende oplossing om dit voor elkaar te krijgen.

Een snelle toename van mobiele toestellen in combinatie met diverse besturingssystemen zorgen voor complexe uitdagingen aangaande het beheer van deze mobiele apparaten. Elk bedrijf heeft immers nood aan een centraal beheer en controle van alle mobiele toestellen die uw organisatie binnenkomen.

NIS2 – Cyberbeveiliging in de EU

Europese regelgeving die organisaties verplicht om de beveiliging van hun kritieke infrastructuur te waarborgen.

Deze richtlijn is de opvolger van de NIS1-richtlijn uit 2016 en werd door de Europese Commissie voorgesteld in december 2020. Na het onderhandelingsproces werd ze officieel goedgekeurd door de Raad en het Europees Parlement op 14 december 2022, en officieel gepubliceerd op 27 december 2022. Elke EU lidstaat heeft nu tot 17 oktober 2024 de tijd om de NIS2-richtlijn om te zetten in zijn nationale wetgeving.

De NIS2-richtlijn stuurt op risico’s die netwerk- en informatiesystemen bedreigen, zoals cyberbeveiligingsrisico’s. NIS2 verplicht organisaties om de beveiliging van hun kritieke infrastructuur te waarborgen, veiligheidsmaatregelen te nemen en incidenten te melden. De richtlijn is van toepassing op organisaties in verschillende sectoren, waaronder energie, transport, gezondheidszorg, financiën en digitale diensten.

Wil je meer weten over de NIS2-wetgeving?

Andere IT Infrastructure-oplossingen

Referenties